SMASHBOX HALO

Smashbox har ett nytt puder som heter HALO som kan användas både som fast och löst. Borste får man på köpet. Det är dock lite dyrt, 625 kr på eleven.se. Men det innehåller guld för tusan! Finns i tre olika nyanser. Själv blir jag lite sugen på att testa!

image394
"HALO är ett revolutionerande nytt puder från Smashbox. Detta puder innehåller en återfuktande blandning av vitaminer och antioxidanter - precis vad ditt ansikte behöver för att fortsätta att se hälsosamt & ungdomligt ut.

Inuti dosan finns en finkorning hyvel som tillåter dig enkelheten hos ett pressat puder med den strålande finish hos ett löst puder. Den lilla praktiska kabukiborsten som medföljer ger en perfekt applicering varje gång.

Detta revolutionerande puder minimerar dramatiskt tidens tecken
  • 33% minskning av synliga rynkor runt ögonen inom 10 minuter.
  • 67% minskning av fina linjer och rynkor inom 6 veckor.

Detta avancerade formula innehåller guld, 48 mineraler, 11 aminosyror och en kraftfull peptid som arbetar tillsammans för att göra din hud perfekt. Till skillnad mot de flesta puder som är torra och 'kakiga' så får din hud fukt under hela dagen tack vare HALO's patenterade återfuktningssystem. Din hud blir helt enkelt strålande, hälsosam och återfuktad!

Dess innovativa paketering gör det enkelt för dig - bara skruva på locket för att ta fram exakt rätt mängd löst puder - slipp de vanliga problemen med stökiga dosor som normalt är förknippat med lösa puder."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0