LÄSKIG

Nej men hur läskig ser inte Colin Farrell ut, smal som en kycklingunge?

KOMMENTARER

Om någon undrar vart era kommentarer tar vägen så godkänner jag alla men de kommer inte upp ändå. Nåt är mysko här. Nån som vet varför?

♥   ♥  ♥

FÖR ÖVRIGT...

...så åt jag den godaste middagen hemma hos min syster-yster igår kväll. Tyvärr glömde jag att fota mästerverket men jag kan förklara istället!

Middag: Kycklingfilé med pesto, pinjenötter, spenat och soltorkade tomater i en röra, inmosad i kycklingen. Till det - quinoa blandad med lite pesto och spenat och så sallad med avokado och gurka. Och så hoummus. Snaaaaacka om gott.

Efterrätt: Fruktsallad bestående av jordgubbar, blåbär, hallon (godaste hallonen jag har ätit, från Sabis), banan och valnötter. På detta en klick kesella med vaniljsmak.


SOLGEL, YEAH RIGHT

Köpte solskyddsgelen jag skrev om för några inlägg sedan. Dum som jag var kände jag inte på konsistensen innan jag slog till. Fattar inte vad de menar med gel, det är ju för tusan en kräm som alla andra. Lurendrejeri.

          Inte gel

DAGENS INSPIRATION!


Lucy Liu, en av världens vackraste kvinnor


Syns nu i Cashmere Mafia på TV3

BIKINI



                    
Söt bikini från asos.com


DAGENS INSPIRATION!


Selita Ebanks

SOLKRÄM/GEL

Hej små loppor!

Har ju som sagt lite svårt med pigmentering i ansiktet vilket inte är så kul. Just nu verkar det dock bli lite bättre. Försöker att ha solkräm på mig jämt och läste precis om den här:

Hatar att man blir fet i ansiktet av vanliga solkrämer så en gel är alltid välkommen!
Oliva by CCS finns på Apoteket har jag för mig och är inte alls dyrt.


GULLISAR

Heeej!

Ser att många tappert går in varje dag och kollar om jag uppdaterat bloggen trots att jag skrev att jag har tappat stinget. Supergulligt.

Vill rekommendera en ny blogg som verkar bli jättebra: purezone - all about health and beauty

Vi hörs. ♥

RSS 2.0