RABATTKOD LOOKFANTASTIC.COM

Med denna rabattkod får du £2 rabatt på inköp hos lookfantastic.com.
Du måste dock handla för £20 för att den ska fungera.

Koden är SC08.

FREDAG

God morgon!

Försökte skriva igår kväll men det gick inte. Det tog typ en timme för sidan att ladda och sen kom ändå bara halva sidan upp, sjukt störigt.

Härligt väder ute idag - strålande sol!

Tror att världens bästa T kommer till Stockholm idag. Men jag åker ju som sagt till Sälen. Kl. 13.00 ska vi stå packade och klara utanför vår port. Sen är det samåkning i hyrd van som gäller, haha. Syster tar hand om Skrutten, ska bli skönt med en hundfri helg. Schemat för helgen är tydligen redan gjort: fondue-afton ikväll, skidåkning med tillhörande after ski imorgon, sedan middag i stugan, skoter på söndag och sen hemfärd vid tre. Hoppas att man får sova lite också. Om jag känner C rätt kommer han vara uppe och slamra med kastruller redan vid halv åtta på morgonen.

Nu ska jag betala lite räkningar. Hörs sen! ♥

J.LO & TWINS

Söt bild på Jennifer och hennes twins. Nu ska jag ta en prommis med hundrackaren.

image366

I'M BAA-AACK

Heeeeej!

Jag är tillbaka i gamla hederliga Svedala där internet är snabbt och man kan ladda upp bilder! Tjohoo, livet leker!

Flygresan igår tog musten ur mig. Skrutten sov några 5 minuters pass men var vaken och orolig mest hela tiden. När det var c:a två timmars resa kvar kom en liten 5-årig pojke vid namn Josef på att det var sjukt kul att babbla hål i huvudet på mig. Så nu kan jag ALLT om Superman, Spiderman, filmen Bilar, filmen Järnjätten, Donatello och den hemliga sköldpaddan i Ninja Turtles, alla Josefs utstyrslar (cowboy, indian m.fl.), vad han fick i födelsedagspresent, vad han ska göra när han blir stor (dyka efter skatter alt. jobba på reningsverk som Doktor Mugg) och så vet jag att Calles (kusinen) ena katt blir dum när den inte vill bli klappad längre. Då bits och rivs den. Och så vet jag att Katten (Kapten? oklart) Filling brukar åka omkring i en tvättmaskin. Och så är det lite obehagligt (inte läskigt) när planet landar. Läskigt var det när han var fyra år men eftersom att han fyllde fem i påskas är det inte det längre.

image365
Imorgon ska jag till Sälen! Pysigt va?

SOL SOL SOL

Här är det strålande sol och man blir brun! Tjohooo.

Igår blev det middag på PRAVDA nere i hamnen. Supergott; vårrullar till förrätt, grönsaker, cashews och ris till huvudrätt och apple crumble + cappuccino till efterrätt. Mätt blev man. Ingen utgång, Gridiron Gang på tv istället. Somnade efter ett tag så jag vet tyvärr inte om den var bra eller inte. The Rock är cool i alla fall.

Var inne på Jimmy Choo igår och klämde på deras väskor. Det är inte ens kul vad snygga de är! Och dyra... Vakt utanför butiken och hela faderullan.

Syster köpte ett Juicy-halsband (jättefint) som påminde mig om mitt halsband därifrån som jag inte använt på länge. Det är lite somrigt med en rosa fjäril och det åker fram så fort jag kommer hem! Har fått det av min älskling.

Ikväll blir det softning hemma (som i princip alla kvällar hittills). Bara två dagar kvar, vi åker ju på onsdag. Tiden har gått superfort, en vecka känns faktiskt lite för kort. Mamma och pappa stannar två veckor till, de rackarna.

På fredag ska jag till Sälen. Enligt tv:n här nere är det 20 minus där... Men det blir nog mysigt ändå! Hoppas att det är lite varmare då så att man kan åka skidor.

♥  ♥  ♥


GLAD PÅSK

Glad påsk allihop!

Här är det underbart väder och jag har bränt pannan trots bara två timmar i solen.

Tidigare idag gick vi till marknaden och kollade läget lite men hittade inget kul. Syster-yster köpte en keps och Skrutten fick vatten men that's it.

Ikväll ska vi äta på Pravda nere i Puerto Banús. Bara familjen, lite mysigare än övriga påskar här nere. Vi får se om det blir en drink eller två efter det...

Igår var vi i San Pedro och åt middag på Maccheroni, supergott och mysigt!

Som ni kanske märker blir inläggen lite glesa här, internet är extreeeemt långsamt (vi har bara uppringt) men jag försöker i varje fall få iväg ett per dag. På onsdag åker jag tillbaka så efter det blir det som vanligt.

Hoppas att er påskafton blir superkul! Kramar! ♥

MARBELLA, ESPAÑA

Heeej!!

Hade en tokstressig dag igår så tyvärr blev det inget skrivet alls... Första gången sen jag startade, hade ångest hela dan. Ska inte upprepas.

Gick upp kl. 03.00 igår, taxin kom 04.00, planet gick 06.00. Vovven var med och de lugnande pillrena hade ingen direkt verkan utan jag fick sitta och klappa honom hela resan trots att mina ögonlock var tyngre än någonsin. Pappa mådde extremt illa och gick och la sig så fort vi kom fram till vår lägenhet. Han hade datorn och internetuppkopplingen finns i hans rum och jag tyckte att det var lite väl taskigt att störa. Därför var det helt tyst här igår.

Det har ösregnat sen vi kom men nu börjar det spricka upp lite som tur är. Fast även om det regnar är det sjukt skönt att vara här, det är så lugnt på nåt sätt. Saknar älsklingen dock... ♥


Jag har med mig en bunt tidningar och två böcker (Flyga Drake och Parasiten) som jag ska läsa. Ska även färga håret, ögonfransarna och ögonbrynen och köra en allmän våruppfixning - mani och pedi, ansiktsmasker och kanske nån massage...

Har precis rensat bland mina 39 jobbmail som trillat in sen i förrgår. Puh.

Skriver mer sen små sötnosar, ville bara att ni skulle få en update!

♥  ♥  ♥


DAGENS INSPIRATION!

image364
Sports Illustrated 2006

SNOW

Så här såg det ut när jag och Skruttis var ute på promenad i morse.

image362
image363
Var det inte på väg att bli sommar?

GOD NATT BY THE WAY

Sleep tight - don't let the bedbugs bite!

image361


JAG BLIR SÅ GLAD

Jag blir så glad när ni läser min blogg!
Hoppas att ni tycker att den är rolig och kom gärna med förslag på vad ni vill läsa mer av!
Kram & TACK!

image360

ARMBAND

image359

          Armband från Lindex


WISH LIST part 1

Detta är några av de saker jag önskar mig just nu:

image345image346
Sko från Asos.com                                                              Rock från Velour
image354image355
Tunika från Melissa Odabash                                              Foundation från Lancôme
image356image357
Halsband från Lindex                            Mascara från Maybelline

DAGENS INSPIRATION!

image344
Izabel Goulart igen

FÖRLÅT

Förlåt för extremt dåligt bloggande idag men jag måste hinna klart allt på jobbet innan jag åker.
Utanför fönstret är det typ snöstorm vilket gör att det känns ännu bättre att åka.

Nu ska jag äta middag med systeryster och far i stugan. Sen blir det veterinären som vanligt.

Skriver mer när jag kommer hem!

Puss & kram! ♥

1 DAG KVAR (OM MAN INTE RÄKNAR DENNA)

Idag är det en dag kvar tills jag åker till Spanien! Ska bli så skönt, vi ska bara ta det lugnt, inte göra nåt förutom att hoppas på fint väder. Enligt weather.com ser det helt ok ut, typ 20 grader och lite molnigt.

Hahahaha, kan inte sluta kolla på tok-Björn från Melodifestivalen - hur roligt var inte hans dansuppträdande!!

image343

DAGENS INSPIRATION!

image339image340
                                      image341
                                               image342

EMMANUELLE CHRIQUI

Emmanuelle Chriqui från Entourage är en av de sötaste tjejerna på jorden enligt min mening.

image336image337
                                        image338

SNYGG NICOLE

image335
Nicole Richie i snygg klänning (vintage Jil Sander) i LA i veckan

WORKING SUNDAY

Hejsan!

Solen skiner så att man knappt kan se ute - så härligt! Har glömt att laga mina solglasögon, måste till NK och fixa det snart! Jag sitter just nu på jobbet för att få bort lite scanning.

Igår åt jag som sagt middag framför Melodifestivalen hos söta L. Sanna Nielsens låt var bäst enligt oss. Men Perrelli har nog ändå störst chans att vinna alltihop. Haha, såg ni hennes missnöjda min när hon inte fick flest tittarröster? Jaja, hon vann i alla fall och hon var snygg även om hon såg lite ut som en transa. Jag och L kom på att det måste vara för att det är så mycket gay-killar som älskar schlager som de sminkar sig så.

Kom hem vid 12, gick ut med Skruttis och somnade sen som en stock. Vaknade 7 av att lilla busungen ville ut och kissa. Satt sedan uppe en timme men gick sen och la mig två timmar igen.

Ikväll blir det middag hos mor och far och kanske ska jag hinna färga håret också. Inget drastiskt - bara en uppiffning av färgen tänkte jag.

Nä nu ska här scannas! Kram! ♥

image334

10.000 B.C.

Har precis varit och sett 10.000 B.C., en film om folkslag som levde samtidigt som mammutarna. Filmen var ganska dåligt gjord, alltså mycket såg overkligt ut. Däremot var vackra Camilla Belle med och henne är det ju alltid kul att titta på. Innan filmen åt jag en supergod lunch på Bönan på Humlegårdsgatan. GI-tallrik med kalkon, quinoa, keso och avokado och lite till. Mums!

Nu ska jag hem till söta L och äta middag och sen kolla på Melodifestivalen. Skrutten får vara hemma och sura själv för älskling ska också bort på middag.

                     image332
image333

DAGENS INSPIRATION!

image331
Bridget Hall i Sports Illustrateds Swimsuit issue 2002

GOD MORGON!

Morsning korsning!

Idag är det lördag och jag vaknade utan älskling i sängen. Han låg och sov på soffan med en oöppnad glass bredvid sig. Idag ska jag jobba lite, scanna, det tråkigaste på jordklotet but someone got to do it.
Pratade precis med mor i stugan och vi kom fram till att man kanske ska kastrera Skrutt-vovven. Han blir ju rätt arg rätt ofta och är helt hispig på nätterna så det kanske skulle göra det bättre. Får höra med en veterinär.

Nu ska jag äta frukost.

♥  ♥  ♥


BAD DAY

Dåligt bloggande idag men jag får skylla på att jag har en dålig dag. Tänkte gå och lägga mig nu så att den snart är över. Imorgon blir det troligtvis jobb och klädtvätt. Åker ju snart och ALLA kläder är smutsiga.

Ha en fortsatt bra kväll sötnosar, vi hörs imorgon!

image330

NAKEN HEIDI KLUM

Coola bilder på Heidi från tyska tidningen Max.

                            image327

image329
                             image328

UTGÅNG ELLER INTE?

Tjohoo, äntligen funkade det att installera virusprogrammet, skönt skönt.

Står i valet och kvalet om jag ska gå ut ikväll eller inte... Kan inte bestämma mig alls. Hade planerat en hemmakväll med typ godis och Let's Dance men nu ska fler och fler ut och älskling vill. Är inte fit for fight känner jag utan vill helst bara krypa ner under täcket och bara ligga där någon dag tills den här känslan försvinner. MÅSTE verkligen jobba den här helgen dessutom annars kommer jag att ha för stor ångest i Marbella.

                                       image326

DAGENS INSPIRATION!

image325

Devon Aoki


KIMORA & DJIMON

Är det bara jag som har missat att dessa två är tillsammans? Sjukt coolt par och nu ryktas det om att de väntar barn. Snacka om snyggt barn det kommer att bli - a match made in heaven enligt mig.

image324

Kimora Lee Simmons & Djimon Hounsou


RABATTKOD CATALOG MAIL OUTLET

För 25% hos Catalog Mail Outlet, uppge koden 176002.
För att få rabatten måste Du handla för minst 200 kr (efter avdragen rabatt).
Erbjudandet gäller t.o.m. 26 mars.

image323

NYA MOORE/SLITZ/FHM

Hahahaha, om man kollar igenom min blogg får man en känsla av att det är en ny Moore/Slitz/FHM eller liknande... Men vad tusan - det är coolt med snygga girls! Eller vad tycker ni?? Inspiration är väl alltid bra?

   image320   image321   image322

DAGENS INSPIRATION!

image319
It's Gisele again...

DU ÄR VERKLIGEN VAD DU ÄTER

Och jag är en makaron i ProViva-dricka med jordgubbssmak (som för övrigt fick stanna kvar i Jan Johansens kylskåp idag, så SÅ himla onyttigt kan det inte vara)!

image317
Vad händer annars? Jo, nu är det Efterlyst... Som vanligt är älskling inte hemma, som alltid på torsdagar av någon konstig anledning. Han sitter i studion och äter pizza och jobbar.

Jag har kört Orbi i 15 minuter (orkade inte mer och älskling var inte hemma så han kunde inte peppa mig att inte sluta). Jaja, snart är det helg och då blir det promenixisar. Har gått minst en halvtimme varje morgon hela den här veckan också, så det så.

Tycker att min hy har blivit sämre igen. Make Up Stores rouge kanske?

Världens sötaste L fyller år idag! GRATTIS igen om du läser det här!

image318
Inga mjölkprodukter i denna rackare jag lovar! ;)

FLOCKE

Nej men alltså på allvar - har ni sett nåt sötare i hela ert liv??
image316
Det här är isbjörnen Flocke (snöflinga på tyska) som bor på ett zoo i Tyskland.

BY THE WAY

Berätta för alla om min blogg så att jag får många läsare - jag vill också tjäna miljoner (som BlondinBella enligt dagens Metro Stockholm City)!

image315
BlondinBella

JORDGUBBAR

God morgon alla små söta jordgubbar!

Idag är det torsdag och snart är det helg och sen är det onsdag och då åker jag till Spanien! Tjohoo, ska bli skönt med lite ledighet, även om datorn alltid är med. Älskling hänkar inte utan stannar hemma och jobbar.

image311

Mary-Kate i Chloé-klänning i NY i tisdags

image312image313


BIKINIS

Victoria's Secret har som vanligt 7 miljoner supersöta bikinis. Här kommer ett urval...
Priset ligger på c:a 50 dollares per bikini.

image301image302image303
image304image305image307
image308image309image310

Tråkigt fula kroppar alla modeller har dessutom...

LAUREN CONRAD

Lauren Conrad (från Laguna Beach och the Hills) visade upp sina kläder på Mercedes Benz Fashion Week i LA.

             image295               image297   
             image298               image296
image300

DAGENS INSPIRATION!

image294
Marisa Miller, omslagsmodell för Sport Illustrateds Swimsuit-nummer 2008


BODY EXCELLENCE

Chanel släpper en ny skönhetsserie kallad Body Excellence. Krämerna ska återuppliva huden och göra så att den strålar. Det finns bl.a. en scrub, bodyspray, kroppsmjölk, handkräm och serum. Fina flaskor om inte annat.

image292

SPOTLIGHT: MISSONI

Älskar (de flesta av) Missonis mönster även om man kan tröttna ibland. Själv har jag handdukar hemma och min älskling har en badrock. I Stockholm finns handdukar m.m. bl.a. på Bohem och NK.

image287image288
image289image290
                    image291
Kläderna är från Net-a-Porter.

ANATOMICALS

Fina flarror, kostar £2 styck på asos.com.

image279image280
image281image282
image285image286

GREY

Så här är det i Stockholm idag:

image275image276
image277image278

Grey that is. Allt från asos.com.

THE HEMPEL, LONDON

Snablarns vilket snyggt hotell!

image272

                       image273     image274
                   Ligger i västra London, superior room för 2 personer från 269 euro.

BERG- OCH DALBANA

Idag är jag helt slut och jävligt irriterad på allt och alla. Har nog sovit dåligt + att det inte känns som om jag kommer någon vart med jobbet. Jag ligger så sablans mycket efter med sortering etc. att det inte ens är kul. Varje dag går jag till jobbet med planen att ta tag i allt men varje dag sabbas det genom att allt annat "måste vara klart till imorgon". Ååååh. Alla dessa sablans papper.
Min syster som också jobbar här är hemma för att vakta nån himla el-gubbe som aldrig kommer. Den andra roliga kollegan har gått för dan. Så jag sitter dessutom här själv och deppar.
Som ni kanske märker är mitt liv som en berg- och dalbana, upp ena dan, ner andra. Men så är det väl för alla?

image271

DAGENS INSPIRATION!

image270
Adriana Lima (lite lik min favorit, T, faktiskt!)

HEJ HOPP I BLÅBÄRSSKOGEN

God morgon alla glada (och arga)!

Om 15 minuter har vi möte här på kontoret och jag måste hinna äta frulle innan dess så jag återkommer!
Ha en bra morgon!

image269

MANGO

Supervackra sommarklänningar från Mango.

image267
 image265

 image266

BOURJOIS

Nytt mysigt läppbalsam från Bourjois (asos.com). 63 riksdaler kostar det.

image263

BOTKIER

Fin clutch från Botkier. $350 från hemsidan.

image262

DAGENS INSPIRATION!

Godmorgon alla små bloggnissar!

Idag är det måndag och ny vecka och nya tag!

image261
Brooke Burke

NATT...

Nu är det snart natt och alla små loppor ska sova. Skruttis har sovit hela dan så jag förväntar mig en jobbig natt. Imorgon bitti blir det morgonprommis och nya tag!

Sovgott! ♥

image260

TA EN DUSCH

Ska köpa en ny duschkräm så jag gick in på eleven.se för att se deras utbud. Skämtar du, vilken ska jag ta? Finns ju typ 20 olika intressanta flaskor! Här är ett urval.

image259
Alla finns alltså på eleven.se

DAGENS INSPIRATION!

image258
Britney på Rolling Stone's cover i oktober 2003

DELAR AV DAGENS MAT

Tänkte att ni kanske ville se delar av vad jag har ätit idag?

image256
Frukost

image257
Efterrätt (precis uppäten)

PRICELESS

Har precis sett filmen Priceless med Audrey Tautou. Den handlar om en golddigger på Franska Rivieran och den var faktiskt ganska bra. Kläderna Audrey hade på sig var dessutom helt underbara! Någon som vet var klänningarna kommer ifrån??

Här är bilder på två av de finaste klänningarna, tror att de kan vara från samma designer då de är rätt lika.

image255

ELLOS

De här klänningarna köpte jag på Ellos, båda var jättefina och de kostade 249 kr styck.
Storlekarna är rätt stora, bara ett tips.

image250image251

Den vänstra hade jag på mig igår.

Uppdatering: Skrutten har fortfarande inte lugnat sig, nu har en timme gått.

HEJ TOMTEGUBBAR

Hej alla glada, idag är det söndag och jag har precis drogat min hund. Veterinären sa att jag skulle testa medicinen en gång innan vi åkte så nu har jag lurat i vovsingen ett och ett halvt litet piller. Detta var en halvtimma sen och nu springer han omkring och snurrar. Inför flygresan ska han ta dosen 2 timmar innan så det kanske är så lång tid det tar innan det verkar. Just nu märks i alla fall inte ett spår av lugnande, tvärtom.

Tänkte kolla klart på No Country for Old Men idag eftersom att jag somnade sist. MÅSTE dessutom tvätta, tvättkorgen är så full att jag ställt en IKEA-kasse på golvet där ännu mera tvätt får plats. Kanske ska man sola också. Undrar varför man alltid tycker att det är så jobbigt att pallra sig till solariet?

image247
Snälla Paris ge dig.

DINNER & TRÖTTHET

Precis hemkommen från middag på Sturehof, fullkomligt proppmätt. Åt spenat med parmesan och bönor till förrätt och sen köttbullar till varmrätt. Bredvid oss satt Patrik Ekwall och Matte från Let's Dance, hahaha.

Nu är det Blade Trinity på tv och älsklingen tycker att det är sjukt bra. Jag ska gå ut med Skrutten.

image246
Jag har dansat med Wesley Snipes på Spy Bar - det ni!

Sov gott! ♥

DAGENS INSPIRATION!

Älskling fick välja ut dagens inspiration...

image243

image244

MARC BY MARC JACOBS

Älsklingen kom hem vid tre med en jättestor kasse från NK. I den fanns en present till mig:

image242
Airline Captain Bag från Marc by Marc Jacobs

TROR NI ATT JAG BLEV GLAD??? Jag har världens bästa älskling! ♥

BLOGGKOLL

Prenumerera på nya inlägg genom att följa länken nedan!

image241

VAD SKA MAN GÖRA IDAG DÅ

God morgon alla små loppor!

Joey väckte mig kl. 7 imorse så då var det bara att gå upp och gå ut. Kom sen på att min kusse, J, åker till Shanghai idag. Hon bor i samma hus som jag så jag sprang upp med några tidningar som hon kan läsa på planet. Sen åt jag frulle, kollade på Dr. Phil och läste lite tidningar. Sen blev jag trött så jag gick och la mig igen, sov två timmar och gick upp 11. Nu har jag duschat och filat fossingarna och så. Älskling har gått till jobbet. Ikväll blir det middag på Sturehof - mysigt!

Nu ska jag sminka mig lite.

image239

Rachel Bilson looking cool i LA igår


GET SOME SLEEP!

Nu ska jag sova! God natt!

image238

FRI FRAKT PÅ NELLY.SE

Ni har väl inte missat att det är fri frakt på nelly.se hela helgen?

image234image235image236image237

♥  ♥  ♥


CONFESSIONS OF A BEAUTY EDITOR

Den här boken köpte jag alltså för några dagar sedan. Den är skriven av Linda Wells, kvinnan som startade beauty-tidningen ALLURE. Tips, anekdoter samt steg-för-steg guider till det mesta är lite av vad som står i boken. Blir mycket trevlig läsning i Marbella!

image233

LIFE IN THE FAB LANE

Nån som har sett nåt avsnitt av Kimora Lee Simmons dokusåpa "Life in the Fab Lane"? Vet inte ens om det går att se på nån tv-kanal här i Sverige men jag är sjukt sugen, det verkar kul!!

image232
Omslaget på Kimoras bok Fabulosity

ENSAM KVÄLL

Haha, har försökt logga in på min blogg sen klockan 4 men det har inte fungerat. Lösen eller användarnamn är fel stod det. Vad tusan - har nån bytt lösen helt plötsligt?? Blev lite orolig och bad blogg.se skicka mig ett nytt. Precis i samma ögonblick kom jag på att jag ändrade kontaktmailadress och därmed användarnamn som är = min mailadress. Smartoberto. Jaja, tur att det inte var någon som hade hackat sig in... Haha, som om nån skulle vilja det.

Funtar på om man ska se Let's Dance den här fredan igen? Eller så läser jag bara mina tidningar.
Vi får se.

image230
Mamma Beckham ger Cruz en liten puss

CAMILLA BELLE

Camilla Belle, skådis från bl.a. When a Stranger Calls, är sjukt vacker. Kommer nog att bli stor.

image228

                             image229

DAGENS INSPIRATION!

image227
Shannon Sossamon

Som ni kanske märker är jag besatt av snygga magar.

TILL MIN ÄLSKLING

Har precis varit på Kicks och shoppat lite saker åt min älskling. Kul att köpa herrgrejer för en gångs skull (förutom AXE-deon jag själv använder), det finns ju massor med roliga saker!

Detta är inhandlat:

image226
Tror ni att han blir glad?

TGIF

Hej alla glada små lärkor!

Idag är det fredag och solen fullkomligt störtskiner in genom fönstret vilket gör att det är 40 grader inne i mitt rum och jag ser knappt skärmen på datorn. Men vad fasen gör det - det är helg om 8 timmar!

Igår hände det som verkar hända varje kväll numera, jag somnade som en galosch i soffan vid 10-snåret.

Körde 18,5 minuter Orbitrek innan middan. Om ni undrar varför det just blev 18,5 minuter så var det för att då höll jag på att svimma av trötthet och illamående. Jag säger ju det - min kondis är inte på topp. Men den ska bli!

Till middag blev det leftovers från dan innan - makaronilåda med små köttbullar i. Sjukt gott. Tog bara en portion trots att jag skulle kunna satt i mig flera kilo.


image224
Lindsay Lohan lite lätt överstylad i NY i onsdags


DAGENS INSPIRATION!

"När jag bestämt mig är jag stenhård"
- Charlotte Perrelli i Aftonbladet

image223

Vad lik hon är Jennie i Bounce förresten.

BOOKS

Var och hämtade tre nyinköpta böcker på posten också:

Flyga Drake av Khaled Hosseini,
Parasiten av Fredrik Ljung och
Confessions of a Beauty Editor av Linda Wells

Trevlig trevligt.

På posten hittade jag tre klänningar från Ellos som var mina också. Bilder kommer, de ser helt ok ut.


KROPPS SHOPEN

Var på the Body Shop på lunchen. Cherry Blossom grejerna var helt slut så det blev inget sniff där inte. Trist. Syster-yster köpte en parfym som luktar strössel.
Åååh vet ni, ni jag var liten, eller typ tonåring använde jag jämt en concealer från the Body Shop. Den var sjukt bra och alla mina kompisar använde den också. Så, en dag, när jag skulle gå och skaffa mig en ny för att den gamla tagit slut hade den utgått ur sortimentet! Ve och fasa. Jag kom över det några år senare. NU, kanske 10-15 år senare har det kommit in en liknande concealer i sortimentet igen! Jag köpte en självklart och nu ska den testas!! Tjohoooo om det är samma!!

image222
Flawless Skin Protecting Concealer heter den och kostar 184 riskdaler.
Den vita pricken i mitten är någon slags olja, afrikansk baobab olja, som ska återfukta.

ALBA-MAGE

Söt Jessica Alba med mage.
Från Paris i tisdags.

image221

TORSDAG

Goooood morgon!

Sorry för dåligt bloggande igår kväll men sablans vad trött jag var! Kunde knappt hålla ögonen öppna... Min älskling fick väcka mig i soffan och säga att vi skulle lägga oss i sängen istället. Men nu är jag pigg som en mört!

Här kommer lite nya kändisbilder.

image217

Lindsay Lohan på Paper Magazines fest


image218
Nicole Richie i Beverly Hills

image219
Cruz & Victoria Beckham i LA

image220
Angelina Jolie & Maddox på en flygplats i Texas i tisdags

Från people.com


SWEET DREAMS

Blir dessvärre inget mer idag. I'll make it up to you tomorrow, I promise!
Somnade som en stock i soffan, måste till sängen nu...

Sleep tight my darlings. ♥

image216

SOCKERÄRTOR

Hej alla små sockerärtor!

Har jobbat som en tok och sprungit till veterinären med Skrutt. Ska kolla på en film nu, I-SPY heter den. Skriver sen. Kram! ♥

ELIE SAAB

Klänningar från Elie Saabs modevisning för hösten 2008 (Ready to wear). Vackra!

image211    image212

image213    image214

                              image215
Från style.com

MY BAG - MY LOVE

Jag är kär i en väska som jag såg i Marbella i somras. Kan inte sluta tänka på den, den är så min stil. Är den inte fin??

image209


Kostar runt 10.000 kr


DAGENS INSPIRATION!

image208
Sjukt snygg bild på Jennifer Lopez

ONSDAG MORGON

God morgon!

Börjar dan med att drömma om denna klänning (måste först bli smal, rik och brun).

image207
Herve Leger, Mrs. H, 11.500 kr

GUESS WHAT

Jag ska gå och knoppa nu, är så trött, har ju för tusan varit vaken sen klockan 4 imorse. Kommer att göra pyttipanna av Skruttis om han väcker mig i natt igen.

Lämnar er med en snygg bild från W Magazine, sov gott!

image206

SÖT KLÄNNING

Söt klänning från Vero Moda, kostar 360 kr.

image205


NU ÄR DET KVÄLLER

Sitter och småkollar på Carolina Gynnings program samtidigt som jag läser mail. Jag har alltid tyckt att hon verkar rätt skön och söt men tyvärr, fy vad jobbig hon är nu. Tur att det är sista programmet för säsongen så att jag slipper ogilla henne ännu mer.

Har kört 20 minuter Orbitrek - duktigt va?? Det var helt sjukt jobbigt (jag är typ världens mest otränade människa) men nu känns det självklart jättebra. 20 minuter varje dag lär ju göra stor skillnad för mig. Jag ska fortsätta. Älsklingen gjorde en halvtimme, puh. Sen blev det middag: utskuren biff med sallad på avokado, gurka, pinjisar, spenat, parmesan och caesar-dressing. Självklart med ett glas sockerfri jordgubbssaft till! Mums.

Checka in Paris och Benji, det är ju inte sant vad hon ska bli tight med alla killar på typ två dagar. Det här fotot är taget igår i Hollywood. Likadana kläder och Paris bär ett halsband med ett B för Benji. Dessutom har hon visat upp sig med en ny ring på förlovningsfingret...?

image204

HUNGRIG

Nu tänkte jag pallra mig hemåt trots att allt inte är klart (på långa vägar) här på kontoret.

Har funderat lite på det där med hundyoga och ska nog anmäla mig och Joey. Kan nog bli roligt! Blir kursen i maj i så fall för om två dagar hinner jag inte börja.

Hemma ska jag testa att träna med Orbitreken för första gången! Vänta ni bara - om typ 5 veckor kommer ni inte att känna igen mig! Smal som en liten loppa kommer jag vara!

Är hungrig som en liten varg och hoppas på att min älskling har planerat att laga nåt gott till middag. Som typ, hmm, falukorv med stuvade mackisar och avokadosallad till! Mmmm.

Nån som vet om man kan köpa Cherry Coke Light nånstans i Schweden? På Sabis finns vanlig som de köper från Gray's på Odengatan tror jag. Cherry Coke är så SJUKT gott.

image203

RABATTKOD ASOS MEN

Här kommer en rabattkod som ger £10 rabatt vid köp över £70.
Detta erbjudande gäller endast för ASOS Men och fram till midnatt den 9:e mars.

Skriv STYLEMADEEASY i rabattrutan i kassan.
image202
Onitsuka Tiger Ultimate 81, 694 kr + frakt


MOTHER & DAUGHTER RICHIE

Superfina foton (från People Magazine) på familjen Richie/Madden.
Harlow Winter Kate föddes den 11:e januari.

image196

image197  image198

image199

image200


KATE MOSS

image195
Kate Moss out and about i London igår


MOVE YOUR LIPS

Fler the Body Shop/MTV-nyheter: Guarana Lip Butter ska börja säljas i mars och alla intäkter går direkt till The Staying Alive Foundation; en organisation som utbildar och gör folk medvetna om HIV och AIDS runt om i hela världen.

image194

CHERRY BLOSSOM

The Body Shops nya kollektion med doft av Cherry Blossom står det om i ALLA tidningar jag har läst på sistone. Har själv inte sniffat på grejerna men ska göra ett försök imorgon.

Från hemsidan:

Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette
Denna härliga EDT gör huden väldoftande och den fångar verkligen det romantiska i den japanska körsbärsblomman.
Pris: 298 kr (50 ml)

Japanese Cherry Blossom Bath & Shower Gel
Unna dig en lyxig stund i badet eller duschen med denna tvålfria rengöringsgelé som rengör huden på ett skonsamt sätt och lämnar den mjuk, len och underbart väldoftande.
Pris: 149 kr (250 ml)

Japanese Cherry Blossom Body Puree Body Lotion
Denna härliga body lotion i puréform går snabbt in i huden och lämnar en underbar doft av körsbärsblom efter sig. Förutom extrakt från den japanska körsbärsblomman innehåller den även Community Trade-producerad olivolja från Italien.
Pris: 198 kr (250 ml)

Japanese Cherry Blossom Body Butter
Ett lyxigt, krämigt Body Butter med en härligt sensuell doft. Förutom extrakt från den japanska körsbärsblomman innehåller detta Body Butter även Community Trade-producerad sojaolja från Brasilien som hjälper huden att bevara sin naturliga fukt.
Pris: 249 kr (200 ml)


image193
Finns bara under en begränsad tid hos The Body Shop.


YOGA FOR DOGS

På hundkursen igår föreslog läraren att jag och Joey skulle gå på hundyoga (Doga Yoga) tillsammans - hur roligt är inte det?? Jag gick själv på yoga förut och kan inte sluta att skratta när jag tänker på Joey görandes dessa poser. Nu är det väl inte riktigt likadant för hundar som för människor men ändå. Ska kanska signa upp oss ändå.

SNYGG FRAMSIDA

Esquire Februari 2008

image192

DAGENS JOEY

image191


DAGENS INSPIRATION!

God morgon!

Hoppas att ni har sovit gott! Det har jag om man bortser från att Joey väckte mig klockan 4. Äsch, allt känns bättre idag så det är skönt.

Här kommer en "Dagens Inspiration" som en bra start!

image190

DOG WHISPERER

Har varit på kurs med hundrackarn idag. Han har lite lydighetsproblem så jag fick kursen i julkapp av mor och far som tyckte att jag skulle ha en väluppfostrad hund. Det går väl sådär. Han har precis fått nåt jäkla aggressionsryck och morrar och försöker bitas så fort han har nåt i munnen. Han snor dessutom mina strumpor konstant.
Jaja, nu blir det andra bullar!

Nu ska jag se på Abbey och Janice på TV400. Älsklingen ligger i soffan med en Magnum, jag ska ta ett glas ProViva Jordgubb (min last). Kram så länge! ♥

image189
Janice Dickinson i Vogue, maj 1979 (då var jag inte ens påtänkt)

NICE CLUTCH

Titta vilken fin clutch från Bottega Veneta! Finns i beige och svart också.

image188

Kan köpas på Neiman Marcus för ynka $1.100.


STRIKE A POSE

Fyra posers...

image187

STELLA

Sjukt söt liten box med 7 dagars trosor från Stella McCartney.

image186


Bild från style.com


DAGENS INSPIRATION!

image185
Beyoncé Knowles

DAGENS JOEY!

image184

AQUOLINA

Aquolina har kommit ut med ett nytt plumping lipgloss, Pink Sugar Sweet Volumizing Lip Gloss. Det är chilipeppar i det så visst borde läpparna svullna lite. Finns på eleven.se för 165 kr.

image183


DJÄVULSMORGON

Hej och förlåt för sent första inlägg. Morgonen har varit för djävlig, vaknade med universums migrän och illamående. Tog en promenad med Skruttis och gick sen och la mig igen. Hade svårt att sova men låg i sängen till halv elva. Nu är jag på jobbet, måste förbereda ett möte som är senare i eftermiddag. Återkommer! ♥

COOLA OLSENS

Cool bild på två coola systrar på Chanel-visning i Paris.

image182
Ashley & Mary-Kate Olsen

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Fy vad trött jag är. Har legat i soffan och slumrat sen klockan 10. Var ute igår, drack massa vin och hade jättekul. Var först på inflyttningsdrinken - DAMN vilken cool lägenhet! Köket, badrummet och walk-in-closeten var to die for. Sen gick vi till V. Mycket folk som vanligt. Träffade massa människor jag inte träffat på länge, kul.
Snart ska jag se No Country for Old Men och nu ska jag sätta ihop min Orbitrek.
Återkommer när min huvudvärk är borta...

image181

HALLÅ!

Hej, sorry för dåligt bloggande idag men var ju som sagt på bio och sen mådde jag sjukt illa så jag har sovit några timmar. Håller just nu på att göra i ordning inför kvällen.

Vantage Point var bra men upprepade sig lite väl mycket trots att den var coolt gjord. Sjukt spännande nästan hela tiden. Var på Filmstaden i Sickla, knappt en människa på bion och supergullig personal!

Gick efter bion förbi Indori som har sin affär där. Supersnygga inredningsgrejer och möbler i precis min stil. Köpte en present till värdinnan ikväll + en liten present till mig själv också.

På bion var det en liten kille som svimmade rakt in i en pelare, jätteläskigt och overkligt efter att man sett en bio (då har man alltid en lite skum känsla i kroppen tycker jag). Han bara låg på golvet med ett blödande ögonbryn och en mosad popcorn-kartong under sig. Stackars lilla pojke, hoppas att allt gick bra sen.

image179
Present till värdinnan, L, - en liten sminknecessär

image180
Min nya lilla "partyplånbok"

Kommer inte att skriva mer ikväll tror jag så vi hörs imorgon! Kram! ♥

VANTAGE POINT

Nu ska jag äta sen frulle, älsklingen är och handlar och kommer vilken sekund som helst. Sen blir det bio - Vantage Point. Ha en bra dag!

image178

FRÅGA OM BLOGG.SE

Har en liten fråga som någon kanske kan svara på: under Länkar på min sida hade jag lagt tre knappar, Bloggtoppen o.s.v. De är nu borta helt plötsligt. Varför? Måste jag lägga till dem igen?

Tackar på förhand. ♥

NU ÄR DET MARS!

Ps. Nu är det mars så om ni vill läsa gamla inlägg - klicka på Februari 2008 i högra marginalen! ♥

ASHLEE SIMPSON

Ashlee har ny hårfärg. Fint tycker jag (fast kanske lite väl plattångat). Det roliga är att, efter näsoperationen, blev Ashlee sjukt lik min syster, M. Och för någon månad sen färgade även M sitt hår till denna färg.
Men... Ser hon inte lite skum ut på bild nummer 2?

image175
Ashlee Simpson

image176
Ser hon inte lite skum/läskig ut här?

DAGENS INSPIRATION!

image171
Natalia Vodianova

image172
Natalia Vodianova

image173
Natalia Vodianova

image174
Natalia Vodianova & Fredrik Ljungberg

JLO

God morgon mina små solstrålar! Ösregn utanför fönstret = ingen ångest om man bara kollar på film hela dan, PERFA.

Jennifer Lopez har bestämt namn på sina barn, Max och Emme ska de heta. People Magazine har köpt rättigheterna för de första bilderna - för 6 miljoner dollar.

image170

RSS 2.0