SOVA SOVA SOVA

Nu tänker jag gå och knoppa. Har redan två personer som vill gå powerwalk imorgon bitti så det blir nog så.

Ha en fortsatt bra kväll och natt alla gulliga människor som läser just min blogg! ♥

Här kommer två bilder på Mary-Kate Olsen - ufo blandat med trendnisse.

image168  image169

NICOLE + BABY HARLOW

Nicole Richie visar upp sin dotter Harlow för första gången i People Magazine.
Fint omslag, söt mamma och dotter.

image167

PARIS TOPLESS

Paris i nya 944 Magazine. Jag tycker inte att hon är speciellt snygg men här ser hon helt ok, eller rättare sagt, rätt cool (och sjukt sminkad) ut. Såg henne i verkligheten på Café Opera för några år sen - inget att hänga i julgranen direkt. Hon stod mest och försökte se snygg ut.

image161

image162    image163

image164    image165

Och här uppträder hon med the Pussycat Dolls.

image166

QVI SI

På vägen hem från mamma och pappa gick jag förbi hudvårdssalongen QVI SI på Valhallavägen i Stockholm. Blir alltid sjukt sugen på att göra en behandling där när jag kollar in, det ser så rent, proffsigt och snyggt ut.
En kompis, V, har gjort några ansiktsbehandlingar där och hon säger att det är bra. Kanske ska testa? Nån annan som varit där?

image160
QVI SI, Valhallavägen 110 i Stockholm

LET'S DANCE

Lampenius åkte ut.
Kan inte rå för att jag tycker att Matte är rätt cool...

image159

HEMGÅNG = HELG

Nä hörrni, nu är det faktiskt dags att gå hem tycker jag. Tänkte passa på att sätta ihop min Orbitrek när jag kommer hem så att jag kan börja köra loss i helgen!
Imorgon blir det antingen IKEA eller bio. På IKEA måste vi köpa en byrå/sideboard eller nåt i den stilen. Det saknas nämligen i vårt vardagsrum och det ser skumt ut. På bio hade jag tänkt att se No Country for Old Men eller vad den nu heter. Verkar läskig men bra.
Är just nu SJUKT hungrig, magen kurrar. Snart blir det oxfilé med sallad och avokadogojsimojs hemma hos päronen.

Arrivederci for now. ♥

LINDSAY AGAIN

Snygga bilder. Från Paper Magazine.

image155

image156

image158

SMYCKEN ATT VINNA

Här är en tävling där man kan vinna söta smycken gjorda av Marydel.
Länk till tävlingssidan.


ARG!

Jag blir så jävla ARG när dumma idioter i andra änden av telefonen inte fattar vad man säger och refererar till deras påstådda "regelverk". För tusan - kunden har alltid rätt!!

image154

36-ÅRING ÅTALAD FÖR SEX MED DAMCYKEL

Då undrar jag bara vem som är offret - damcykeln...?

Länk till artikeln på aftonbladet.se.

image153

NEW STUFF

Köpte bland annat detta på MakeUpStore i onsdags:

image147
                                                           Face Mist - deras storsäljare

image150

Ögonskugga - Microshadow Cashmere
image152
Rouge - Blush Peach


Gillar alla tre produkter jättemycket. Face Mist är helt underbar när man är lite torr och trött i ansiktet efter en dag framför datorn. Den fixerar även makeupen. Ögonskuggan är en perfekt dagsskugga, lyfter ögat lite vilket gör att man ser piggare och lite snyggare ut. Rouget är rätt ljust men ger också en piggare look och klarare.

Köpte lite mer saker men dessa återkommer jag med senare, har inte hunnit testa dem än.


DAGENS INSPIRATION!

image146
Nicole Scherzinger från The Pussycat Dolls

LOVE IT... in PARIS

Min älskling bjöd mig till Paris på min födelsedag förra året. Vi hade det hur mysigt som helst och allra mysigast var hotellet som jag nu tänkte rekommendera. Det heter Hotel Bourg Tibourg och ligger i stadsdelen Marais ganska nära Louvren precis vid Rue de Rivoli. Stadsdelen är rätt trendig med många små, coola klädaffärer, flera Starbucks, små mysiga cafén och farmacier. Mycket trendigt och ungt folk går omkring i kvarteren.
Hotellet ligger på en liten gata precis vid ett torg med några restauranger. Miljön inomhus är mörk, lite "murrig" med en rysk tågkupékänsla. Korridorerna (om man nu kan kalla dem det) är mycket trånga och det är tyg på golv och väggar.
Rummen är små men otroligt fina! Frukost kan man äta i matsalen längst ner eller på rummet. Vi åt på rummet och den var supergod och fräsch. Personalen är hjälpsam och det går ständigt omkring en liten man och sprayar dofter överallt så det ska lukta lite mystiskt.
Hotellet är ett systerhotell till Hotel Costes och det är det hotellets skönhetsprodukter man får i badrummet.

image145


SKOTTDAGEN

Idag får alla damer fria! Om killen i fråga tackar nej måste han ge damen en present! Så det så.

image144


MORGONSTUND HAR GULD I MUN

God morgon alla små loppor!

Idag är det fredag och snart är det helg! Så skönt... Har jobbat som en liten gås den här veckan och behöver verkligen softa nån dag nu. Ikväll blir det middag hemma hos mor och far och sen Let's Dance, även om det inte är så kul längre. Imorgon blir det drink hemma hos en kompis som har flyttat in i en ny lägenhet som tydligen ska vara precis i min smak med walk-in-closet och hela faderullan. Känner på mig att jag kommer bli avis. Jaja, vår lägenhet går inte av för hackor den heller!

Nu blir det frulle: en 0,1% Yoplait Yoghurt, en osötad smörgås (det är ju fredag - måste firas) och osötad varm O'boy!

Ps. Har gått ner 0.9 kg denna vecka! Tjihoo.

image143

SOV GOTT

Nu är det läggdags! Sov gott!


Ps. Imorgon är det helg!


♥  ♥  ♥


OH MARIAH

Jädrans vilken kropp Mariah Carey har skaffat sig! Skiva på väg?

image139  image140
image141  image142

BURGERS

Sitter och väntar på att min lilla loppa ska ha gjort klart maten. Fattar inte att han orkar - varje dag efter jobbet (han kommer hem runt halv sju - sju) går han och handlar och sen ställer han sig och lagar mat i en timme. Jag får aldrig hjälpa till och han säger att han tycker att det är kul. Själv sitter man som en pösmunk i soffan och skriver blogg och kollar på dåliga tv-program. Jag är värdelös på att laga mat, det jag kan laga är: tacos, spaghetti med färdiggjord tomatsås, falukorv, köttbullar och sallad. Jag kan på allvar inte ens koka ett ägg. Förresten - jag är mästare på att göra smoothies!
Snart är burgarna klara, jag kör utan bröd trots att det är det godaste jag vet. Skulle kunna leva på bara mackor med ost. Som ni kanske hör har jag min "barnsmak" kvar vad det gäller mat. Fisk har jag ätit kanske fem gånger i mitt liv och fler gånger lär det inte bli. Sist jag smakade blev jag itvingad hummermousse på ett 50-års kalas, hahaha, mådde dåligt hela kvällen sen. Jaja, så var det med den saken. Favoriträtt just nu: falukorv (again) och stuvade makaroner! Med ketchup förstås.

image138

BEAUTIFUL DRESS

Jag tror att det här kan vara en utav de finaste klänningarna jag sett.

image137
Michael Kors Spring 2008

DÅLIG HY?

Min hy börjar äntligen klarna upp lite efter en tid med rätt mycket problem. Har testat det mesta på marknaden men inget verkar fungera riktigt bra. Nu, efter ett antal ansiktsbehandlingar och "lugn" hudvård (scrubbade och ansiktsvattnade som en tok förut) försvinner finnarna.
Om jag känner att problemen kommer tillbaka ska jag testa detta kit som jag tror är riktigt bra.

image136

Finns för 396 kr (+ frakt) hos VISAGEONLINE. Murad finns på NK också tror jag men de brukar ta överpriser.

DAGENS INSPIRATION!

image135
Jessica Alba

I LOVE CARTIER

Har precis kommit fram till att jag ÄLSKAR Cartiers smycken. Speciellt den här Trinity-ringen och det här Love-bracelet. Älskling...? ;-) ♥

                     image132
image134

SJAL

Titta vilken söt sjal min syster M har köpt på BikBok idag. Den kom tydligen in bara för några dagar sedan och sålde slut hur snabbt som helst. Denna  hade någon lämnat tillbaka så M hade tur. Kostar 149 kr.

image131

TVÅ FAVORITER TILL

Glömde två favoritbloggar när jag listade sist:

Bjooti och Fahrmans Mode av Frida Fahrman

♥  ♥  ♥

DEPEND NR 34

Köpte ett rosa nagellack igår (mamma, få inte panik nu - det kostade bara 25 kr) på Kicks. Det är superultramegaknallrosa och stensnyggt! Nummer 34 är det men tyvärr hittar jag ingen bild på det just nu. Jag lägger upp en när mina naglar är rosa och fina! Min kusse, J, hade på sig det igår och fick flera komplimanger.

Köpte även en balm-som-blir-olja-på-huden-rengöringskräm. Superskön och lätt att använda. Sved som attans i ögonen bara. Lancôme Baume Éclat Balm-to-Oil Massage Cleanser (sorry mor, inte L'Oreal) heter den och var inte så dyr. Hittar ingen bild på den heller - vad tusan??

(Pratade med min lilla mamsen igår och hon tyckte att det verkade väldigt dyrt att ha en blogg. Jag sa att det var gratis. "Ja men alla grejer du köper då", sa hon. "De skulle jag ju köpa ändå, blogg eller inte." "Jaja, det är dina pengar" - japp det är just vad det är! Products make you (me) happy!)

♥  ♥  ♥

ORBI IS ON HIS WAY

Tjohooo, Budkontakt ringde precis och meddelade att min Orbitrek levereras ikväll! Snabba puckar måste jag säga. Nu sablarns ska jag bli fit!

image130

MYCKET IDAG

Har massor att göra på jobbet idag så inläggen blir lite glesa... Bara så att ni vet!
Återkommer!

image129

GOD MORGON!

Upp som en sol ner som en pannkaka.
Superhärligt väder idag ju, strålande sol och varmt (allt är relativt)! Startade dan med en svart kopp kaffe och slapp för första gången på mycket länge ta en morgonprommis med vovven. Min älskade pojkvän var uppe med tuppen (06.20 typ) och tog ut honom. Aaaa, fick en halvtimma längre i sängen.
Har sminkat mig enligt sminkproffset på MakeUpStore och känner mig som en utslagen nyponros (not). Frågade min syster, M, om hon såg någon skillnad på mig (jag strålar ju för tusan) men nej det gjorde hon inte.
Nu blir det frulle (actimel, acai-dryck, en nektarin och en kiwi, smarrigt va) och email/post/bloggkoll.

image128
Strålande Kate Bosworth

BED TIME BEAR

Nu tänker jag gå och knoppa ett tag, är lite småtrött. Älsklingen har inte kommit hem än, han är väl ute och slår klackarna i taket nånstans. Sminkkvällen var jättekul, är nu lite fattigare men desto lyckligare och mycket snyggare! Berättar mer imorgon, nu går mina ögon i kors av trötthet.

Snusa sött.

image127

NITAR - LAST SEASON?

Hm, nitar har ju varit en trend ett tag så det kanske redan är last season... Jag tycker ändå att det är riktigt snyggt, dock i små portioner.
image123  image124
Balenciaga                                                           Burberry
image125  image126
Asos                                                                      Burberry Prorsum

CHLOÉ

Fina kläder från Chloés Spring/Summer 2008-kollektion.
Älskar tunna luftiga klänningar.

image122

MAT!

Så då var middagen avklarad! Blev en tidig istället för en sen. Samma som igår (nästan): falukorv, keso med röd pesto, gurka och sojabönor (istället för avokado) - supergott och nu är jag mätt som en plätt! Drack ett glas sockerfri jordgubbssaft till. Har ätit rätt bra idag: svart kaffe på morgonen, en actimel innan frullen, smoothie, Special K med minimjölk till lunch (Special K är min last, jag kan inte sluta med det!), en blodapelsin till mellanmål och nu denna middag. Vad tycks? Kommer jag att bli smal?
Tänkte köpa en rengöringsolja till ansiktet eftersom att jag läste att Laura Mercier sa att man ska tvätta av sitt smink med olja. Sen ska man tvätta med tvättkräm så att man blir riktigt ren. Har hört att L'Oreals nya ska vara jättebra så det får nog bli den. Ska köpa ett knallrosa nagellack också tror jag. Sen får vi ju 20% på MakeUpStores alla grejer också så det lär ju bli nåt därifrån med...

Nä nu ska jag sjappa. Kolla vilken söt bild!

image121

DET LACKAR MOT HEMGÅNG

Ska snart packa ihop mitt pick och pack och pallra mig hem. Klockan sju är det dags för klubbkvällen på MakeUpStore. Älsklingen kommer hem sent idag med så det blir väl sen middag i min ensamhet igen. Eller ensam och ensam - tillsammans med Skruttis!

image120

Vi hörs lite senare! ♥


PERFEKT GISELE

Nej men alltså hur perfekt får man vara? Kolla ansiktet, kolla kroppen, kolla håret!

image119

DAGENS JOEY

image118

BANG!

Jaså, då har den här lilla fian klippt lugg också. Helt ok men finare utan tycker jag. Eller kanske inte. Jag kan inte bestämma mig.

Before:

image116     image117

After:

image114     image115

MAGAZINES

Jag ligger lite efter i mitt tidningsläsande hemma. Är tidningoman och vet inte ens hur många tidningar jag prenumerar på men det är nog mer än tio st. Här är en bunt som väntar på att bli läst.

image113

STÖVLAR

Detta har jag på fossingarna idag:

image112

ONSDAG

Idag är jag verkligen trött. Hundrackarn väckte mig en halvtimme innan väckarklockan skulle ringa och då förstörs hela min dag. Fattar inte varför alla ska krångla med att man ska börja jobba halv nio. Ska bli skönt när jag snart får ta mitt ansvar och jobba utan fasta tider.

Vädret börjar sakta men säkert bli bättre men fy vad grått det är utanför fönstret. Sverige in a nutshell säger jag bara. Längtar till sommaren, längtar efter att åka båt.

Om mindre än tre veckor ska jag till Marbella och fira påsk med familjen. Hundskrället hänkar också. Han har sitt pass och sin travelbag redo, haha. Sen i slutet på mars blir det Sälen med ett helt gäng kompisar. Ska bli supermysigt, hoppas att det är någon snö kvar bara! I slutet på april ska jag till Rom med älsklingen. Min favorit, lilla T, bor där och vi ska hänga med henne och hennes skogsmus lite. Längtar. Har verkligen mycket att se fram emot märker jag så nu ska jag sluta klaga på Sverige!

image111

FACIAL part 2

Ansiktsbehandlingen igår var som sagt perfekt. Jag gjorde en AHA-peeling (sved och stack lite men det var överkomligt) och sedan en Ice Mask. Ice Masken är något nytt påfund, de lägger en blöt mask i papper (eller nåt) på ansiktet och sen blir man helt ISKALL. Ska vara bra om man är svullen och den används tydligen ofta efter plastikoperationer. Efteråt kändes det bra, fräscht liksom.

image109
image110

FLOWER POWER

Blommiga klänningar och toppar är ju stora modetrenden för sommaren. Försökte hitta några fina på internet, konstigt nog ser alla tre nästan likadana ut.

image106image107image108

OLAY

Hur kommer det sig att man är så extremt trött vissa dagar man vaknar? Såg nåt TV-program för 100 år sen och där sa dem att man skulle vakna under en viss kvart varannan timme för att vara pigg. Jag tror att jag aldrig vaknar just den kvarten. Ska dricka en svart kopp kaffe nu. Den här krämen skulle inte sitta fel:

Så här står det om Olays (Oil of Olay i Sverige) nya ögonkräm "Olay Definity Eye Illuminator" på deras hemsida. Finns inte i Sverige än men jag hoppas att den kommer snart!

Olay Definity Eye Illuminator penetrates multiple surface layers and helps restore a look that's highly defined - truly luminous. Its dual action formula:
  • Illuminates the complete eye area and smoothes the look of fine lines and wrinkles with a spiral of concentrated serum
  • Strengthens delicate eye skin, firming skin's outer layers due to a hydrating, intensive clear gel containing essential glucosamine complex
Notice immediately brighter, smoother eyes. Darkness and shadows diminish and eyes appear more luminous.

Fragrance-free. Dermatologist and Ophthalmologist Tested. Non-Greasy.

image103

WEDGES

Titta vilka perfekta sommarskor! Dessvärre shippar inte Zappos till Sverige...

image101

Nu ska jag ta en tupplur tills imorgon bitti när min hund kommer väcka mig som en studsboll.
Imorgon ska jag på medlemskväll på MakeUpStore och få se en brud/dagsminkning, ska bli super kul! Det är min söta favoritkusse som har bjudit med mig.

Sov gott små loppor! ♥

DOFT

Apropå Carolina Gynnings program som går på TV just nu: jag har så svårt för parfymer. Har använt samma doft i snart tio år - Bvlgari Pour Homme. Ja, jag vet att det är en killdoft men den luktar helt underbart och jag tröttnar aldrig! Om jag får för mig att köpa en ny parfym använder jag den i kanske en vecka sen går jag tillbaka till min eviga Bvlgari. I somras använde jag dock Estée Lauders Azurée Soleil ett tag och den har jag fortfarande inte tröttnat på. Men det är en sommardoft så jag sparar det som är kvar tills när värmen kommer...

image104image105

VIT SKUGGA

Nya trenden är att ha vit ögonskugga över hela ögonlocket. Här kommer tips på några fina vita skuggor:

Vincent Longo Wet Diamond Eyeshadow Sparkle White

image97

Nars Eyeshadow Night Snow
image100
Sen finns en vit ögonskugga från Isadora, en "Gleaming Eyeshadow Wet & Dry", som är superfin men jag hittar tyvärr ingen bild på den.

(MALIN+GOETZ)

Har läst om denna mask i en bunt utländska tidningar. (Malin+Goetz) Detox Face Mask ska vara superbra, som detox för ansiktet! Den är tydligen djuprengörande, tightar till huden samt återfuktar. På Soho Grand i New York är tydligen badrummen fullproppade med produkter från märket. Låter ju lovande. Finns det att köpa i Sverige är min fråga?

image96

MIDDAG MED GOSSIP GIRL

Ansiktsbehandlingen satt som en smäck. Är som en ny människa. Nu öser det ner ute och det låter supermysigt. Sitter och äter middag i min ensamhet, framför Gossip Girl. Har inte riktigt fastnat för det programmet än men det kommer väl.

Middag: Falukorv, keso blandad med röd pesto (Kesopesto R.I.P.), avokado och gurka. Till det en Minute Maid Fruit Plus.

image95


NÄ NU FÅR DET VARA NOG

Nu orkar jag inte jobba mer idag. Måste hem och lämna hunden och sen springa till ansiktsbehandlingen. Har så ont i huvudet idag. Det började redan igår och nu börjar det bli riktigt jobbigt. Regn utanför fönstret. Åååh.
Om en timme ligger jag och får ansiktsmassage.

♥  ♥  ♥

MIN SKRUTT

image94

♥  ♥  ♥

ALL ABOUT BROWS

Det här ögonbrynskitet går att köpa på Sephora och verkar vara allt man behöver för att få snygga ögonbryn. Anastasia är ju "ögonbrynsdrottning" i USA så produkterna lär ju vara bra också. Har vunnit priset "Best of Sephora" två år i rad. Synd att inte Sephora finns här men kan ju shoppa på internet...

image93

Kitet finns i tre olika färger och kostar $75. Just Sephora shippar inte till Sverige men jag är säker på att man kan hitta det på ebay eller någon annanstans.

♥  ♥  ♥

TV400

OH NO, jag missade mitt nya favvo-program igår; Janice Dickinsons Bootcamp med Abbey Clancy!
Abbey är precis på väg att få vara med i Ed Hardys modeshow och det är superspännande (om man tycker att modell/tokstolle-program är roliga). Typiskt.

image92

BABY AGUILERA

Två olika omslag med några månaders tidsskillnad:

image90   image91


♥  ♥  ♥


PARIS

Paris Hilton har gått och blivit tillsammans med Nicole Richies killes brorsa.

image89

ISADORA

Hittade två fina ögonskuggor igår också!
Isadora Creative Shades heter dem och kostar 99 kr på Kicks just nu (ord. pris 120 kr tror jag att det var).
Jag köpte nr 01 "Golden Myrtle" och nr 02 "Goldfields".

image87

Fotkrämerna jag köpte igår var hur bra som helst! Mina fötter är typ redan mjuka. Neutrogena-krämen var absolut bäst med en slags balsam-konsistens som smälte in i huden. Rekommenderas mot torra fötter!

THAILAND

Längtar tillbaka till Thailand...

image84

image85

image86

Sleep tight! ♥

MAT & INKÖP

Det blev pasta med salsiccia till middag.
(Spaghetti, salsiccia med salvia, rosmarin, tomat, vitlök, gul lök, olivolja, salt, peppar och parmesan.)

image83

Hann med lite shopping innan jag gick hem också. Tänkte börja fixa med fötterna redan nu så att de är mjuka och fina till våren (och till Spanien om mindre än en månad!).
Detta blev det:
image80 image81

                          image82

FACIAL

Åh, imorgon ska jag på ansiktsbehandling. Ska bli så skönt att bli ompysslad. Går hos en tjej som heter Helena på Naglar på Fridas på Grev Turegatan i Stockholm. Har faktiskt bara varit där en gång på ansiktsbehandling men jag tycker mig redan se en skillnad - till det bättre. Var hos henne innan Thailand också och fixade fossingarna och färgade ögonfransar + bryn (julklapp från systeryster). Hon är superduktig och supergullig.

Snart är det dags att bege sig hemåt och det är fortfarande ljust ute! Äntligen lite vårkänslor efter den här mörka "vintern". Längtar efter att få sätta på mig shorts eller kjol och sandaler igen. Fick mail av en kompis som bor i Rom, igår var det 20 grader och strålande sol där! I slutet på april ska jag dit och hälsa på.

Hemma är det nystädat och vovvisen ska bo hos sin extramamma idag. Skönt att slippa traska ut på en promenad halv sju imorgon bitti. Funderar på kycklingwok till middag. Ska föreslå det för älsklingen (det är han som är kock hemma hos oss). Kanske blir det Sweeney Todd också.

image78        image79

♥  ♥  ♥

BLISS

Bliss är ännu ett märke jag saknar i Sverige.
Önskar mig det här kitet, en box med pytteförpackningar av alla deras bestsellers.
Finns på HQ Hair (shippar till Sverige) för £25.

image77

UTSIKT

Här är min utsikt just nu. Vovven mår numera bra.
(Ledsen för kvalitén men min mobilkamera är inte helt 100)

image88

♥  ♥  ♥

RACHEL

Rachel Bilson är enormt söt tycker jag. Här är lite bilder från hennes "utvik" i GQ.
Undrar om hon försöker ändra sin image lite...?

image72
                         

DAGENS INSPIRATION!

image71

LINDSAY

Vet inte vad jag tycker om Lindsay Lohans bilder i New York Magazine.
Tycker oftast inte att bilder blir så snygga när man har så stora bröst som hon har.

                                         image69

image70

Gå in på New York Magazine och kolla.

OSCAR part 2 BILDER

Här kommer lite bilder från Oscarsgalan.
Heidi Klums klänning är underbart vacker och knallröd.
Jessica Alba ser lite grå och trist ut.
Katherine Hiegl har också en knallröd klänning, lite enklare än Heidis men superfin den med.
Jennifer Garner ser ut som hon brukar.

image61 image62
image63 image65
                       image66    image67    image68

♥  ♥  ♥

EVAS HÅR

Jag vill ha Eva Longorias hår som det ser ut på de nya BEBE-bilderna.
Hon gör reklam för deras sportkläder.
Funderar på om mitt kan se ut så med färgning + extensions.
Mitt hår är stenplatt så det blir nog till att permanenta det lite då...

image57 image58
image59 image60


Får en känsla av att frisören skulle dö av skratt om jag kom med dessa bilder och sa "Så här vill jag se ut".


♥  ♥  ♥


OSCAR

Daniel Day Lewis vann en Oscar för bästa manliga huvudroll i There Will Be Blood.
Bästa film blev bröderna Coens No Country for Old Men. Har sett reklam för filmen och den verkar intressant.

image56

BLOGGKARTAN

Jag har placerat min blogg i Stockholm på bloggkartan.se.

TILL ALLA ENTREPRENÖRER

Varför finns inte dessa företag i Sverige:

Starbucks (kaffe)
KFC (fastfood)
Boots (drugstore)
Aussie (hårprodukter)
Bobbi Brown (smink)
CoverGirl (smink)
Sephora (skönhetskedja)
COS (H&Ms "fina" nya märke)
Shu Uemura (smink)
Benefit (smink)

Och varför tar inte någon affär in Evians vattenspray??

BLOGGTIPS

Här kommer en lista med mina favoritbloggar.
Startar alltid dan med att se om det har skrivits några nya inlägg i dem.

Style by Kling (Elin Kling)
Sophie and the City (Sophie Rosensvärd)
I en ANNAn del av Stureplan (Anna Hibbs)
Engla's Showroom
Ebbas blogg (Ebba von Sydow)
Fuck you right back (Katrin Schulman)
Kenza Zouiten
Lipgloss Bitch
AmERIKA (Erika Johnson)

♥  ♥  ♥

SÖNDAG

Har en sån där dag när man inte gör någonting. Planen var att gå och jobba men jag orkade faktiskt inte. Ska förbereda lite inför ett möte men kan lika gärna göra det imorgon bitti.
Har tvättat lakan och bäddat rent, snart är det dags för handdukarna. Har ätit godis hela dan.
Snart ska vi på middag till mamma och pappa.
Har ni sett den här reklamen förresten?

image55

Om inte gå in här: Alvedon och kolla! Så söt!!

♥  ♥  ♥

ORBITREK

Så, nu har jag äntligen köpt min alldeles egna Orbitrek Elite!
Min syster köpte en för några månader sen och säger att den gör underverk så man måste ju testa.
Har gym-kort men går aldrig. Jäkligt smart, 525 kr dras från mitt konto per månad och det tar 5 minuter att pallra sig dit men nää, never. Aja, det här kanske går bättre!

image54

ANGELINA

Ser ut som att Angelina Jolie verkligen är med barn... Blir hennes och Brads femte barn, de har tre adopterade och ett biologiskt.

image53

BCBG

Fin gudinne-klänning från BCBG MaxAzria.

image52
Jag har dessvärre aldrig sett märket här i Sverige. Brukar kolla in butiken i Marbella, Spanien. Om någon brukar vara där så finns den i shoppingcentret "La Cañada" precis utanför Puerto Banús.

♥  ♥  ♥

THERE WILL BE BLOOD

Filmen jag såg igår var mycket bra, den rekommenderas verkligen.
Den handlar om en oljeman, Daniel Plainview (Daniel Day Lewis), och hans jakt på rikedom.
Filmen var annorlunda, det var många långa scener och bitvis var den rätt tyst, ingen sa något.
Daniel Day Lewis är en sjukt bra skådis och han och alla andra karaktärer i filmen är väldigt intressanta.
Det finns religiösa bitar i filmen och man får lite Knutby-vibbar.
Se filmen om du orkar sitta och titta i 2 timmar och 38 minuter. Den kommer definitivt bli en klassiker.

image51

FAFI

MAC har gjort en kollektion smink tillsammans med franska grafitti-artisten Fafi.
Förpackningarna har hennes målningar på sig och färgerna ser coola ut.
Kolla in www.macfafi.com.

Looks:

image45image46

image50

MAC finns bl.a. på NK.

MOVIE & DINNER

Har precis kommit hem från en bio. Ut med hunden och sen iväg för att äta middag med min älskling.
Skriver sen!

image44

♥  ♥  ♥

KORS

Michael Kors

image43


SUMMER

Betsey Johnson gör jättesöta klänningar, här är några jag hittade på hennes hemsida.
Allt kan shippas till Sverige.

image41

Nu ska jag ta en prommis runt Djurgården med vovven och älsklingen!


♥  ♥  ♥


POLKAGRIS

Vår 2008s Pop Stick Blush från Yves Saint Laurent är helt underbart fina. Det är blush-sticks med highlighter i. Finns i tre olika nyanser; Peach/Blackcurrant, Strawberry/Raspberry samt Vanilla/Chocolate. Mums.

image36
image37     image38     image39


                 image40

♥  ♥  ♥

JOEY

Här är min söta (och sjuka) hund.

image35

♥  ♥  ♥

SICKO

Min lilla vovve är fortfarande sjuk så jag vill inte lämna honom ensam hemma. Blev därför ingen middag ute utan Let's Dance hemma istället. Sitter och funderar på om jag ska pallra mig ut och köpa lite godis eller nöja mig med glassen som finns i frysen.
Imorgon tänkte jag ta en tripp till solariumet, känner mig riktigt blek trots att det inte var länge sen jag var i Thailand. Försöker installera en uppgradering av Norton Antivirus men det är HELT omöjligt. Felmeddelanden hela tiden.
Tänkte ladda upp en bild på min lilla skrutt senare.

♥  ♥  ♥

MATTHEW

Enligt mig gör Matthew Williamson helt underbaaara kläder!
Långklänningen skulle inte sitta helt fel.

image29image30image31

image33image34

HELG

Om bara någon timme får man gå hem från jobbet. Veckorna går så fort, snart är det sommar! Åt lunch med min systers kompis idag, hon fick barn för ett tag sedan och jäklar vad han hade växt! 10 kg redan, en riktig bamse! Han var superlik sin mamma och väldigt söt i fina kläder.

image27  image28

Ikväll ska jag äta middag ute med några kompisar. Det skulle först vara en "parmiddag" men nu ser det ut att blir en vanlig middag med alla kompisar, även de som inte är par. Hur trevligt som helst vad det än blir. Resten av helgen är inget inplanerat. Kanske lite jobb, kanske lite IKEA. Vi får se.

JACKA

Den här jackan ser rätt snygg ut, lite annorlunda med sned dragkedja och inte så himla dyr.

image25

Finns på la Redoute och kostar 689 riksdaler.
Tänk på att la Redoutes storlekar är rätt små (tycker jag iallafall).

O-GLOSS

Eleven.se har fått in Smashboxs nya läppglans O-Gloss. Så här står det på deras hemsida:

"Få en rosa och blank putmun helt naturligt. Detta är det första intuitiva läppglosset. Det här nyskapande silkiga glosset är genomskinligt när det appliceras och ändrar färg när det kommer i kontakt med just dina läppar. Detta gör att du alltid har din egen unika rosa vackra färg.

O-GLOSS är fylld med Smashbox exklusiva mikrocirkulerande Goji Berry-C Complex och Ginkgo Biloba, antioxidanter från pomegranatefrön, vitaliserande marina botaniska ingredienser och fuktgivande avokadoolja för en lustfylld glans."

image24

MOVIES

Har sett två bra filmer på sistone; Juno och The Hunting Party.

Juno handlar om en 16-årig tjej som blir med barn med sin klasskompis. Tjejen (Juno) bestämmer sig för att föda barnet men ska efter födseln adoptera bort det. Man får bl.a. träffa hennes knasiga familj och paret som ska adoptera barnet. Juno är helcool och hela filmen är så mysig att jag skulla se om den nu direkt. Ellen Page som spelar Juno är riktigt bra men bäst är killen som gjort henne gravid, Michael Cera.

The Hunting Party handlar om jakten på The Fox i Bosnien. The Fox är en mycket eftersökt krigsbrottsling. Skådespelare är bland andra Richard Gere och Terrence Howard (min favoritskådis). Dessa två spelar journalister som är ute efter en intervju med räven men misstas för att vara CIA. Filmen är lite skämtsam ibland men ändå allvarlig i botten.

image22  image23

VIND

Jädrans vad det blåser ute! Hittade en dyna till vår solstol nere på gatan, den hade blåst iväg från vår balkong.
Min vovve höll också på att blåsa bort på vår morgonpromenad, han väger bara 2,5 kg. Han har för övrigt hållt mig vaken hela natten eftersom att han fått någon slags maginfluensa. Inte så kul, vi är båda rätt trötta idag.

Igår gick jag runt Djurgården efter jobbet, supermysigt. Sen gick jag hem och lagade tacos. Kollade på Kustbevakarna och sen Gordon Ramsay's Kitchen Nightmares. Jäklarns vad cool båten med jetmotorer är! Har sett den i verkligheten och den är så snygg. Den låter som ett flygplan.

Nu ska jag äta frukost, läsa Aftonbladet Klick och Expressen Fredag och sen installera lite program på pappas nya dator. Själv funderar jag på att skaffa en MacBook Air...

image21

DIARY

Jag skriver matdagbok varje dag, varför vet jag egentligen inte, äter för mycket ändå. För att det ska bli lite roligare har jag i alla fall köpt en fin anteckningsbok för detta.

image19

Köpte den på Akademibokhandeln.

HÅRD

Här är ett av mina senaste inköp, en supergullig rosa hårddisk från netonnet.
160GB får plats.

image17

RUBINSTEIN

Tänkte rekommendera två produkter från Helena Rubinstein som jag tycker är riktigt bra!

Först är det deras nya mascara Lash Queen Feline Blacks. Den ger långa och tjocka fransar och det blir aldrig ihopklumpat. Lätt att tvätta bort. Supersnygg flaska.

Sedan är det concealern Magic Concealer som täcker bra, inte torkar ut och rätt tunn. Super att ha under ögonen men inte helt perfekt att täcka kvisslor/finnar med, då behövs nåt torrare.

image14   image15

Finns bl.a. på Kicks, www.kicks.se.

OXYGEN part 2

Köpte ju Niveas syre-dagkräm igår... Testade den igår kväll. Den luktar rätt starkt och det kommer alldeles för mycket ur flaskan när man trycker men den känns bra! Vi får se om min hy ser fräschare ut om några veckor!

SHOPPINGPIX

Här kommer bilder på några saker jag köpte på lunchen:

En vit kortärmad skjorta från H&M, 198 kr.
En cerise/rödrandig t-shirt H&M, 149 kr.
En svart/guldrandig bikini H&M, underdel 98 kr, överdel 98 kr.

   

Tacka vet jag H&Ms bonussystem - fick allt detta + en Nivea-kräm (ska hem och testas) + Herbal Essences schampoo och balsam + en liten necessär. Och då fick jag 250 kr över som de tankade in på ett presentkort!

SNACK

Har precis ätit världens godaste mellanmål; sockerfri (eller no sugar added rättare sagt) O'Boy och sockerfria Digestive-kex! Mums.
image8

LUNCHINKÖP

Såpp, har gjort diverse nödvändiga inköp på lunchen. Bilder kommer snart!
Roligt: kassörskan i mataffären frågade mig efter att jag hade handlat om jag ville ha te. Hon menade att fråga om jag ville ha mitt kvitto. Undrar om hon var sugen på te?

OXYGEN

Nivea har precis lanserat tre nya produkter: Oxygen Power dagkräm, nattkräm samt rengöringsgel. Huden behöver syre - Oxygen Power serien innehåller 15% rent syre som hjälper till att öka cellförnyelsen med 15%.
Serien finns bl.a. att köpa på Kicks, www.kicks.se, - jag går nu och köper!
image4 image5image6

THE SCRUB OF YOUR LIFE

I Thailand köpte jag en stenbra scrub från Soap & Glory - The Scrub of Your Life. Den funkar hur bra som helst! Luktar ganska stark tvål men ändå gott på nåt sätt. Själva tuben är ju dessutom helt underbar att ha i duschen, rosa och fin som den är!
image3
Jag tror däremot inte att den går att köpa i Sverige än. Så om du har vägarna förbi Boots i England eller någon annanstans - köp! Den kostar inte mycket heller, c:a 60 kr.

KOKOS

Nästa inköp blir nog detta schampoo + balsam, ser mysigt ut!

461279-1





Från www.herbalessences.com








Älskar allt som doftar kokos!

RUTIN

Dessa skönhetsprodukter använder jag dagligen. Kommer till smink senare.

Ansiktet:
Tvätt: Lumene Cleansing Radiant Touch (på kvällen), Dermalogica Dermal Clay Cleanser (på morgonen)
Tvättservetter (när man bara inte orkar): No 7 (Boots) Quick Thinking
Ansiktsvatten: Clinique 4
Kräm: Akademikliniken Extra Care Lotion varvat med Dermalogica Skin Smoothing Cream
Ögonkräm: Ole Henriksen Fresh Start
Läppbalsam: Smith's Rosebud Salve och Dr. Lipp Original Nipple Cream for Lips

Kroppen:
Tvätt: Philosophy Mint Chocolate Chip Ice Cream
Kräm: Aquolina Yogurtene Body Mousse Cocco

Håret:
Schampoo: L'Oreal Professionell Serie Expert Vitamino Colour
Balsam: Aussie 3 Minute Miracle
Styling: Kisby Dry Shampoo, Tigi Bedhead Afterparty & Elnett hårspray

image3


LIFE IS BEAUTIFUL

Läs om mitt liv; shopping, skönhet, smink, mode och allt annat viktigt.

Vi hörs //abosco.

RSS 2.0